Colaborare cu specialişti de renume internațional

Colaborare cu specialiști de renume internațional

În cadrul programului nostru de colaborare cu medici de renume internațional, ne face o mare plăcere să-l avem pe Prof. Dr. Mihai Florin Rădulescu, profesor doctor Urologie, care acordă consultații de specialitate în cadrul Centrului de Diagnostic și Tratament Provita.  

În luna Mai 2017, domnul doctor va acorda consultații de specialitate joi 25.05.2017, iar pentru detalii si programări vă rugăm să ne contactați la 021/9432.  

Pentru depistarea precoce a cancerului de prostata, Prof. Dr. Mihai Florin Rădulescu, doctor urologie, practică biopsia de prostată ecoghidată prin fuziune de imagini RMN, cu ajutorul unui program numit Bio Jet. Dezvoltarea serviciilor de chirurgie minim invaziva asupra rinichilor, vezicii urinare si prostatei, reprezintă unul dintre domeniile de interes al profesorului Mihai Florin Rădulescu. 

Profesorul Mihai Florin Rădulescu, practician cu o largă recunoaștere internațională și națională, își desfășoară activitatea ca medic urolog de mai bine de 25 de ani în țări precum Germania și Franța. 

Profesorul Mihai Florin Rădulescu a terminat facultatea de medicină din București, promoția 1983, iar din anul 1989 până în 1995 a fost medic internist în cadrul Clinicii de Urologie din Mainz și Kaiserslautern - Germania. În aceeași perioadă, timp de un an, a lucrat ca medic chirurg în cadrul spitalului din  Sarregueminnes - Franța. 

În perioada 1995 - 2009 a activat ca medic urolog specialist în cadrul Spitalului Crucea Roșie din Saarbrücken - Germania.

Din anul 2009 este medic urolog în orașul Sarrebrücken, Germania și în orașul Forbach, Franța.

Tot din 2009, colaborează și cu Spitalul St. Avold din Franta, într-o echipă formată din trei chirurgi urologi.

Domnul doctor este atașat în cadrul CHR – Metz Thionville - serviciului de radioterapie specialitatea Brahiterapia Prostatei (acest centru este atașat Centrului European de Brahiterapie). 

Vezi detalii: Prof. Dr. RADULESCU MIHAI FLORIN | Urologie

 

Ultimele articole

Ce sunt si cum actioneaza benzile kinesiologice

Metoda aplicarii benzilor kinesiologice este un procedeu relativ nou, cu radacini in Asia. La sfarsitul anilor `90 metoda a fost introdusa in Europa si a fost preluata rapid in sportul de performanta, in momentul de fata fiind folosita inclusiv in clinicile de recuperare.

Fiziokinetoterapie
Premiera in Romania, la Centrul Medical Provita: prima cisternografie cu substanta de contrast intratecala

In luna martie, centrul medical a realizat o noua procedura, in premiera pentru Romania – prima cisternografie cu substanta de contrast intratecala, care a salvat viata unei paciente cu risc major de meningita. Procedura a fost posibila printr-un efort de echipa: celor doi neurochirurgi – dr. Ionut Gobej si dr. Dorin Bica li s-a alaturat dr. Gina Zaharia, medic specialist radiologie, imagistica medicala.

Cisternografie cu substanta de contrast intratecala
Programare online